Vingino: de hipste kindermode!

Het is een grote favoriet van ieder kind en vele ouders: Vingino kinderkleding. Het merk maakt mooie kleding van goede kwaliteit en staat bekend om zijn creatieve twists, wat de kleding voor kinderen ideaal maakt omdat ze zo het gevoel krijgen dat ze hun individuele stijl kunnen laten zien zonder buiten de boot te vallen. Vingino vernieuwt kindermode met originele wassingen, bijzondere modellen en opvallende details binnen de mode van dat moment, zodat ieder kind zich goed kan voelen over zijn stijl!

Over Vingino

Het label Vingino is oorspronkelijk opgericht door Bennie Dekker, een voormalig Nederlands voetballer. Toen hij begon in 2001 was het alleen een jeansmerk, wat later is uitgebreid naar een bredere collectie aan kinderkleding. Hij merkte dat er behoefte was aan iets nieuws binnen het aanbod van kinderkleding wat in Nederland verkrijgbaar was. Er was veel van hetzelfde, maar weinig lekkere stoere kleding waarmee kinderen zich goed konden uiten. In plaats van te onderwerpen als kinderkleding, nam hij volwassen modellen en vertaalde deze naar kinderkleding met kleurrijke en hippe details. Vingino was meteen een razend succes en is nog steeds en van de meest populaire kinderkleding merken. En dat gewoon van Nederlandse bodem!

Vingino play-proof kindermode

In de collecties van VIngino staat het thema streetwise centraal. Dit zie je terug in de stoere tint van de kleding. Maar dit wordt wel gecombineerd met een comfortabele fit. Want als kind wil je natuurlijk gewoon lekker kunnen rennen, spelen, kruipen en klimmen! Het is voor elke ouder een bekend fenomeen, dat je mooie nieuwe kleren voor je kind koopt, deze een keer buiten gaat spelen of terug komt uit school en er meteen alweer een gat op de knie zit. Om deze reden maakt het label kindermode die 100% play-proof is. Dit betekent dat de kleding niet alleen comfortabel zit voor de kinderen, zodat ze tijdens het spelen gewoon lekker vrij kunnen bewegen, maar ook dat de kleding goed tegen een stootje kan. Zelfs na een middag buitenspelen in Vingino zal die mooie nieuwe broek of die vrolijke trui dus niet meteen vol zitten met gaten!

Een brede collectie

Waar Vingino ooit begon als jeansmerk, is de collectie inmiddels nog veel verder uitgebreid dan alleen gewone kinderkleding. Het label maakt ook winterjassen, ondergoed, schoenen en sportkleding. Ook in veel brillenwinkels kun je tegenwoordig voor je kinderen mooie Vingino monturen vinden die perfect zijn voor jonge kinderen; een leuke felle kleur, en een montuur wat goed blijft zitten, ook tijdens het spelen!