Echt good design: de Seiko Astron

De Seiko Astron is helemaal terug van weg geweest. Dit prachtige model horloge van de Japanse horloge fabrikant Seiko spant al vele jaren de kroon wanneer het aankomt op design, functionaliteit en draagcomfort.

In dit blog lees je daarom meer over waarom ik gek ben op de Seiko Astron (en deze daarom absoluut thuis hoort in jouw horloge verzameling). Hoe meer Seiko horloges ik zie, hoe blijer ik ben. Vrouwen hebben dan misschien wel iets met schoenen en tassen: ik mag mezelf met recht een horloge gek noemen!

Mannen en horloges

Als man denk ik dat ik een vergelijkbare vorm van manie heb voor horloges, als dat vrouwen hebben met mooie tassen en schoenen. Al mag je dat misschien niet meer zeggen in 2018, maar goed (we weten allemaal dat het zo is). In de loop der jaren heb ik al enorm veel verschillende soorten, maten en merken horloges gedragen. Totdat ik de Seiko kreeg van mijn toenmalige vriendin, die ik nu nog draag. Ik weet niet wat het is met deze Seiko Astron, maar het is gewoon echt helemaal mijn ding. Het stoere design; het zilver met zwart, de intrinsieke details. Echt een geweldig apparaat. Mannen en horloges: het is net als vrouwen en tassen!

..Prijzig?

Tja, er hangt wel een prijskaartje aan de Seiko Astron. Maar daarvoor krijg je wel een technisch hoogstandje mét een absoluut prachtig design. Ik vond het de prijs in ieder geval wel waard, maar het ligt natuurlijk helemaal aan je eigen budget. De Astron beschikt over GPS en staat in contact met satellieten op wel 20.000 kilometer afstand van de aard! Als je dat niet vet vindt om om je pols te dragen, dan weet ik het ook niet meer.

Seiko Astron bij Brandfield

Zelf je eigen Seiko om je pols dragen? Dat kan natuurlijk! Er zijn echter veel verschillende soorten om uit te kiezen. Wanneer je zelf ook voor een Seiko Astron hebt gekozen, dan heb ik goed nieuws voor je. De Astron kun je heel gemakkelijk online bestellen bij Brandfield. Deze webshop is een officiële retailer van Seiko en daarom hebben ze natuurlijk ook de Seiko Astron in de collectie. Naast vele andere modellen horloges natuurlijk. Dus ik zou zeggen: neem een kijkje. Het mooie van Brandfield is namelijk dat ze constant nieuwe items toevoegen aan het assortiment. Daardoor kun je als terugkerende klant altijd weer nieuwe dingen verwachten! Bovendien moet de oude collectie er dan vaak weer uit, wat vaak tot kortingen leidt. Echt top!