Een mooie en flexibele PVC vloer in uw woning

Voor iedereen die wel de schitterende aanblik wil van een vloer van natuurlijke materialen, maar toch liever kiest voor een gemakkelijk te leggen kwaliteitsvloer is de PVC vloer een uitstekende keuze. Dit type vloer is verkrijgbaar als tegel en als stroken en is vervaardigd van de hoogste kwaliteit PVC. Doordat de vloerdelen dun en flexibel zijn, zijn ze heel gemakkelijk op maat te maken. Of het nu gaat om rechte lijnen en hoeken of juist om ronde vormen, het PVC materiaal laat zich geheel naar uw wens snijden. Op deze manier zijn PVC vloeren ook voor de doe het zelver heel eenvoudig te leggen

PVC vloeren passen in iedere ruimte van de woning

Mede door hun flexibiliteit en dunheid zijn PVC vloeren in iedere ruimte van de woning te leggen. Van de woonkamer en de keuken tot de slaapkamers, de badkamer en zelfs op de trap. Zo kunt u indien gewenst dus uw gehele woning van dezelfde prachtige vloer voorzien. Bovendien zijn PVC vloeren zeer goed isolerend met betrekking tot zowel warmte als geluid. Ze zijn daarnaast goed bestand tegen vocht en kunnen ook prima in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. PVC vloeren vergen weinig onderhoud en zijn gemakkelijk schoon te houden.

PVC vloeren met houtdessin, aanblik van natuursteen of betonlook

De kwaliteit van PVC vloeren wordt alsmaar beter en dus zijn ze een perfecte keuze als u op zoek bent naar een degelijke vloer die lang meegaat. Ze zijn verkrijgbaar in vele prachtige dessins en uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een PVC vloer met een uitstraling van hout, die leverbaar is in zowel lichte als donkere houttinten. De nieuwste PVC vloeren met houtlook beschikken zelfs over de structuur van echt hout, compleet met voelbare nerven. Als u het ze niet verteld zal geen van uw gasten ooit vermoeden dat u een PVC vloer hebt liggen. Natuurlijk kunt u ook een PVC vloer met houtdessin in allerlei verschillende motieven leggen. Hiervoor wordt aangeraden om zo’n 10% meer materiaal te bestellen dan u in principe in vierkante meters nodig heeft. Zo heeft u genoeg PVC stroken of tegels om de gehele vloer schitterend mee te bekleden. Tevens kunt u kiezen voor een PVC vloer met een look van natuursteen. Ook deze is verkrijgbaar in allerlei fraaie kleuren en motieven. Van marmer tot antraciet en alles wat daar tussenin zit. Op deze manier heeft u wel de prachtige aanblik van een luxe natuurstenen vloer, zonder daarbij de hoofdprijs te hoeven betalen en zonder koude voeten te krijgen. Houdt u meer van een industriële look in uw woning? Dan kunt u ook opteren voor een PVC vloer met een betonlook.