Goed design: Filling Pieces schoenen

Je zal dit merk vast wel kennen, Filling Pieces is als merk zijnde in ons land echt ontzettend populair. Er zijn veel mensen die ieder jaar ook weer de nieuwe collectie hebben gescoord. Een merk met een uniek karakter die het net even anders aanpakt. Het is tevens ook een merk waarbij de prijzen een stuk lager liggen dan bij de andere merken. Hierdoor is het dan ook een merk wat bekend is onder de jeugd, zij hebben nu ook de mogelijkheid om mooie designersneakers te kopen.

Filling Pieces – de beste kwaliteit

De sneakers van het merk zijn natuurlijk wel het bekendste, dit is dan ook waar zij zich meer op richten. Er zijn wel andere soorten producten te vinden maar de schoenen van dit merk zijn wel de grootste reden voor het succes. De schoenen vind je in een egale kleur, hierdoor is het dan ook een paar sneakers wat je makkelijk kunt combineren. Onder een pak zal je altijd iets goed hebben om te dragen, ook bij jeans zien ze er tof uit. Als je een kleur kiest die past bij je outfit dan heb je altijd iets moois.

Het merk bestaat nog niet zo heel erg lang, dit is dan ook de reden dat de doelgroep van dit bedrijf toch wel valt onder de jongeren. De grote shows hebben het merk wel langzamerhand opgewerkt, het merk is alleen nog niet zo bekend als de Italiaanse merken. Dit zal alleen niet meer zo lang gaan duren, we zien namelijk dat de verkoopcijfers alleen maar aan het stijgen zijn. een grotere naam in de modewereld ligt dan ook zeker in het verschiet. Al zullen ze zich wel iets meer moeten richten op uniseks schoenen als ze echt willen doorbreken, nu ligt de focus vooral bij de herenproducten.

De toekomst van Filling Pieces

Filling Pieces zal naar onze mening een groot merk gaan worden in Rome en Parijs bij de shows. Het jonge team heeft echt een doel wat zij willen behalen. Deze visie zie je wel terug in de nieuwe collectie van het merk, hier hebben ze ons wel mee kunnen verbazen. Wanneer zij dit door blijven zetten dan gaan de verkoopcijfers alleen nog maar stijgen. Voor je het weet heeft iedereen wel een paar schoenen van dit prachtige merk in de kast staan, niet zo raar natuurlijk met zo’n hoge kwaliteit!