Adidas: stijlvol en tijdloos

Bij Adidas gaat het om tijdloze ontwerpen, of het nou schoenen, caps of t-shirts zijn. Laat Freshcotton nou net staan voor eigen stijl. De movement Freshcotton en Adidas hebben een samenwerking vanaf het begin. Adidas geldt voor mij als schoenen- en kledinggigant die al decennia lang zorgt voor goede producten. Mijn oom vertelde laatst nog dat hij in zijn jeugd al op Adidas Superstars liep. Voornamelijk de schoenen en standaard t-shirts zijn tijdloos.

Maak je stijl met Adidas

Ik ben eerlijk als ik zeg dat ik elk jaar wel een paar Adidas schoenen heb gehad, en zeker ook een aantal truien en t-shirts. De Superstars passen overal bij, maar ook mijn voetbalschoenen en schoenen voor in de gymzaal kwamen altijd van hetzelfde, tijdloze merk. Daarbij hoef ik denk ik niemand te overtuigen in een gesprek als ik de naam Adidas uitspreek. Iedereen over de hele wereld kent het merk. Maar wat nog belangrijker is; iedereen heeft wel iets van Adidas. Dat maakt het des te knapper dat je een dusdanige stijl kan creëren met Adidas, zodat het uniek lijkt. Ik vind het bijvoorbeeld fijn om een casual uitstraling te hebben, waarbij ik een simpel maar mooi overhemd op een spijkerbroek draag. Het is dan vaak lekker om op je Adidas schoenen te kunnen lopen en daarmee je look af te kunnen maken. Freshcotton zorgt ervoor dat je elke stijl kunt uitzoeken, maar ook kunt combineren.

Adidas gaat voor innovativiteit

De gigant doet er echter achter de schermen enorm veel aan om innovatief te blijven, want hoewel de iconische ontwerpen nog lang zullen blijven bestaan, werkt Adidas op andere gebieden aan de figuurlijke weg van de mode. Ik zag laatst in de voetbalwereld hoeveel verschillende clubs Adidas wel niet onder haar hoede heeft. Elk dragen ze de iconische strepen op de schouders. Dat weten we onderhand wel, maar wat veel mensen niet weten, is dat ze in de sportwereld vooral innovatie brengen. Zo heeft menig keeper van allerlei topclubs in het voetbal ondertussen zeer geavanceerde handschoenen. De werking valt misschien niet gelijk op, maar het heeft hetzelfde effect bij een bal tegenhouden als bij een topschaatser die juist snelheid wil maken. Alles gaat om details in topsport, en daar wil Adidas aan meehelpen. Denk bijvoorbeeld ook aan de steeds nieuwere shirts die ze ontwerpen in de topsport. Door op specifieke wijze hun product zo te maken dat alles gestroomlijnder wordt, gaat de sporter vooruit.