De platenspeler meubel: nooit weggeweest

Johnny Cash, Frank Sinatra of gewoon De Jeugd op vinyl. Het liefst doe je een dansje in je eigen kamer als je favoriete artiest uit je platenspeler schalt. Maar de platenspeler meubel is misschien wel het belangrijkste. Vaak zie je een laagstaand tafeltje, met daarop het apparaat zelf. Het manco is dat liefhebbers niet altijd weten dat er een divers aanbod aan platenspeler meubels is. Zo heb je er zelfs een met een zitgedeelte. Optimaal relaxen met je favoriete muziek, wat wil je nog meer? De platenspeler meubel maakt je ruimte af; zowel op esthetisch als muzikaal gebied.

Variatie

De variatie in de meubels is de muzikale sleutel. Het ene biedt de ideale opbergruimte, de ander laat ze LP-platen zo zien dat het als een lustobject werkt. Je kan daarnaast kiezen uit houten meubels die glanzen van de lak, tot aan heuse metalen frame-constructies. Natuurlijk variëren de platenspeler meubels ook in prijs, maar dat hangt ook van je eigen budget af. Menig liefhebber vindt hier prijs-kwaliteitsgewijs hun beste optie.

Platenspeler meubel met gevoel en smaak

Bij platenspeler meubels gaat het om ’t gevoel wat je er bij krijgt. Het moet passen bij je kamer, de stijl van ’t meubel moet gelijk lopen met je muzieksmaak en de setting moet kloppen. Als dat allemaal klopt, krijg je het ultieme geluksgevoel op muziekgebied. Aangezien muziek een gevoelsding is, moet de platenspeler meubel er echt bij horen. Door het grote aanbod meubels, kan iedere fijnproever zijn ideale meubel vinden.

Ik heb zelf eerlijk gezegd geen platenspeler meubel, maar ik hou wel van de klassieke muziek en de unieke tonen die de platenspelers beter kunnen bereiken dan bijvoorbeeld een nieuwe laptop. Omdat ook de artiesten van nu doorhebben dat de platenspelers echt nog niet uit het oog zijn verloren, kun je ook de nieuwere muziek beluisteren. Hoe fijn is het als je dat met een mooi platenspeler meubel kan creëren!

Cadeautip

Ik heb een groep vrienden die gezamenlijk vaak een cadeau kopen voor een vriend die jarig is of die bijvoorbeeld gaat verhuizen. Er zijn zat mensen die een platenspeler meubel als cadeau echt heel gaaf zouden vinden. Het leukste is als je geld bij elkaar legt en dan vervolgens samen zo’n cadeau voor niet veel geld per persoon aan een goede vriend of familielid kan geven. Ik denk dat ik mijn vader als een kind zo blij zou zijn met zo’n cadeau, en ik ken ook genoeg jongere mensen die erg in de vintage spullen zijn. De platenspeler meubel zou nergens misstaan.