Name it: goed ontworpen kinderkleding

Of je nu een héél klein baby’tje hebt of een uit de kluiten gewassen tiener, je wilt natuurlijk dat je kind er leuk uit ziet. Je let dus goed op welke kleding je koopt en van welke ontwerpers. Name it is een merk dat je a la minute aan je lijstje kunt toevoegen. Name it is namelijk een merk dat speciaal gericht is op kinderen. En we weten allemaal: er is een verschil in draagbaarheid tussen kleding voor kinderen en voor volwassenen. Name it is daarbij ook nog eens een betaalbaar kinderkledingmerk. En dát zie je niet vaak. Je kunt de kast van je kinderen volhangen met Name it, zonder daar financieel aan onderdoor te gaan.

Name it is er voor jongens en meisjes

Of je nu een jongensgezin hebt, een meidengezin of een combinatie van beide, je kunt altijd terecht bij Name it. De kleding van dit merk is er vanaf héle kleine maten tot een flinke maat 188. Daar kun je dus even mee vooruit. Je kinderen zullen het geweldig vinden om met enige regelmaat nieuwe kleding thuisbezorgd te krijgen. En als je ze écht gelukkig wilt maken, dan laat je ze zelf online hun kleding uitzoeken.
Name it

Waarin verschilt Name it van andere merken?

Name it is dus echt ontworpen voor kinderen. Geen “volwassen kleding maar dan een maatje kleiner”. Nee, dit merk denkt goed na over wat kinderen willen dragen. Stoer, met een lief randje of lief met een stoer randje. Felle kleuren, pasteltinten, effen shirts of shirts met uitbundige prints. Dit merk weet wat kinderen willen. En heeft ook in de gaten dat niet ieder kind hetzelfde wil. Dat is voor de ouders fijn om te weten, want dan wordt het (bijna) nooit meer een strijd over wat je kind aan moet naar school. De kledingstukken zijn onderling prima te combineren. Zo kan je kind zijn of haar eigen outfit uitkiezen.

Nog een voordeel van Name it

Zoals gezegd wordt deze kleding speciaal ontworpen voor kinderen. En dat is bijvoorbeeld ook te merken aan de kwaliteit van de stoffen. Je wilt kinderkleding over het algemeen nog vaker wassen dan je eigen kleding. Het is dan jammer als de kleuren vervagen en de stof gaat pillen of rafelen. De kinderkleding van Name it is er op gemaakt dat deze vaak gewassen kan worden. En ook nog eens op wat hogere temperaturen. Daar wordt toch iedere ouder blij van?