Versterk jouw CV!

Ben je opzoek naar werk en wil je jouw CV naar een hoger level brengen? Dan hebben wij in deze blogs enkele cursussen die jouw CV versterken! Tegenwoordig is het hebben van een studie en ervaring niet alles. Vaak kijken bedrijven ook naar de extra dingen op jouw CV. Dit kan bijvoorbeeld een exchange zijn in Amerika waar je de Engelse taal hebt ontwikkeld. Daarnaast kunnen het ook cursussen of vrijwilligerswerk. Om deze reden hebben wij bij Soofos enkele cursussen uitgekozen waarvan wij denken dat deze jouw CV versterken. Bovendien is het volgen van deze cursussen beter voor jouw ontwikkeling en is het gewoon leuk. In deze Corona tijd vervelen mensen zich vaak, dus waarom zou je niet hier tijd voor maken? Ben je benieuwd welke cursussen wij hebben uitgekozen? Ontdek het hieronder nu!

Grafische cursussen

In deze online cursus gaan ze jou leren hoe je grafische designs kan maken. Alle kneepjes van het vak leer je achter jouw beeldscherm. Je leert alles wat je moet weten om creatief aan de slag te gaan en uiteindelijk mooie visuals te maken. Als werknemer kan je bij jouw toekomstige bedrijf vanuit ideeen naar een concept werken zoals het maken van een banner voor een website of een advertentie die het bedrijf op Facebook of Instagram gaan plaatsen. Wij hebben daarom deze cursus uitgekozen omdat wij er zeker van zijn dat dit jou gaat helpen als persoon en het versterken van jouw CV. Bovendien krijg je ook een certificaat wat mee kan op je CV of Linkedin. Grafische cursussen kan je dus vinden op Soofos.

Schilder cursus

Heb je altijd al willen schilderen maar geen zin om een hele workshop te volgen van een dag? Dan kan deze cursus perfect voor jou zijn! Met deze beginners cursus leer je bepaalde technieken met olieverf. Daarnaast worden er verschillende tips gegeven aan de hand van e-books en verschillende instructie filmpjes. Schilderen cursus is iets minder gericht voor jouw CV maar wel goed voor de ontwikkeling van jouw creativiteit. Wanneer je bijvoorbeeld bezig bent met het maken van campagnes kan dit je helpen omdat je jouw creativiteit hebt ontwikkeld.

Tip van de blog!

Heb je na het lezen van deze blog interesse in meerdere cursussen die wij niet hebben benoemd? Neem gerust een kijkje op Soofos. Hier vind je verschillende cursussen als je je bijvoorbeeld verveeld of gewoon wilt ontwikkelen. Met deze cursussen kan je op je eigen tempo en eigen omgeving aan de slag  gaan!