GOODDESIGNS

Terrastegels voor een good design tuin

terrastegels

De ideale tuin is voorzien van een goed doordacht ontwerp. Daar was ik mij zeker van bewust alleen wist ik niet hoe ik dat moest aanpakken. Een goed design is als je het mij vraagt namelijk niet alleen belangrijk voor binnen, maar ook voor buiten. Door veel inspiratie op te doen en een hoop ”vervelende klant” momentjes heb ik mijn tuin bijna zoals ik het hebben wil. Als je mij kent dan weet je dat ik het super belangrijk vind om ruimtes goed in te richten. Oke genoeg small talk, ik zal vertellen hoe ik mijn terras heb kunnen voorzien van mooie terrastegels en een prachtige lounge set.

Het groen of terrastegels

Mensen maken vooral als het om de tuin gaat heel verschillende keuzes. Sommige vinden het bijvoorbeeld mooi om in de gehele tui gras te hebben. Zelf vind ik dat iets teveel van het goede daarom ben ik voor terrastegels gegaan. Het deel van mijn tuin dat onder de overkapping ligt heeft nu terrastegels en de rest heeft gras. Zo heb ik niet alleen beide elementen in mijn tuin verwerkt, maar zorg ik ook voor verdeling. Je kunt door de terrastegels in mijn tuin precies zien waar de plek is om te zitten. Het doel van elke hoek in mijn tuin (zelfs nu er nog niet eens een tuinbank of iets dergelijks in staat) is duidelijk. De verhouding tussen het gras en de terrastegels maakt dat mijn tuin een echte good design tuin is geworden. Tot nu toe heeft Iedereen die de terrastegels heeft gezien er een compliment over gegeven. Dat is uiteraard niet waar ik het voor doe, maar complimenten zijn altijd leuk. Oh, ik wil ook nog even kwijt dat alle tegels bij gras passen, zorg er dus wel voor dat je een visie hebt. Het is zonde als die mooie meubels er niet mooi bij staan.

Terrastegels met een good design

Op het moment dat ik zeker was van mijn keuze voor terrastegels kwam de volgende opgave. Het kiezen van het soort terrastegels! Ik dacht dat het uitkiezen van het avondeten bij mij lang duurde, maar dit heeft me veel en veel langer beziggehouden. Bij Excluton (een online webshop) heb ik uiteindelijk mijn tegels gekocht. Er was zoveel keus dat ik continu ging twijfelen. Door de handige inspiratiefoto’s op de website ben ik uiteindelijk voor de zilvergrijs kleurige tegels gegaan. De tegels zijn groot van formaat en in mijn opinie niet te donker of te licht. Het geeft mijn tuin een moderne sfeer. Het enige dat mij nu nog te doen staat is het planten van wat mooie bloemen en het plaatsen van de tuinmeubels.

Mobiele versie afsluiten